Почетна  I    Мапа на страната  I    Контакт
 
 

   
 
30 Март 2010
Список на општини и организиран превоз каде ќе се сади ( 30 Март 2010 )

Ги повикуваме сите граѓани на Република Македонија на 30.03.2010 година (Вторник) да земат учество во акцијата „Ден на дрвото – Засади ја својата иднина!“ ...
 
 
 
сон за пошумен балкан и пошумена планета

Акцијата веќе нема граници... Оти воздухот не е само наш, и сенките и зелените пошумени еко-оази не се само наши, тие се на сите.
И затоа наесен планираме сите заедно да засадиме десет милиони садници на целиот Балкан ...
 
 
 
ЗАСАДИ ЈА СВОЈАТА ИДНИНА
ИНИЦИЈАТИВА ЗА БАЛКАНСКА АКЦИЈА
сон за пошумен балкан и пошумена планета
 
 
Изработка - 2009. Сите права се задржани. Изработка и Хостирање - UnetInteractive
="top" background="images/bg_right20.gif">