Почетна  I    Мапа на страната  I    Контакт
 
 

   
 
16 Ноември 2010
Ги повикуваме сите граѓани на Република Македонија на 19 ноември 2010 да земат учество во акцијата „Ден на дрвото – Засади ја својата иднина!“ и со засадување на што повеќе садници да придонесат кон унапредување на животната средина ...
 
 
 
сон за пошумен балкан и пошумена планета

Акцијата веќе нема граници... Оти воздухот не е само наш, и сенките и зелените пошумени еко-оази не се само наши, тие се на сите.
И затоа наесен планираме сите заедно да засадиме десет милиони садници на целиот Балкан ...
 
 
 
Партнери на „Ден на дрвото – Засади ја својата иднина!“ за комуникациски консалтинг и клипинг услуги:
 


МЕРИТОР МЕДИА
Водечка агенција за односи со јавност со седиште во Хрватска и канцеларија во Македонија.

www.meritormedia.mk
 


PRESS CLIPPING
Во тек со информациите.

www.pressclipping.com.mk
 
 
Изработка - 2009. Сите права се задржани. Изработка и Хостирање - UnetInteractive